2018-02-16 22:50:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Meghitt órákat tölthet családjával

Napi horoszkóp február 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akik nincsenek önnel egy hullámhosszon. Bezárkózhat, elfordulhat, ám a legjobb az lenne, ha rájönne, miért vélekednek ennyire másképp a dolgokról.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Kezdetben minden a megszokott rendben halad. Intézze el a hétvégi bevásárlásokat, tegye rendbe a háztartását. Délután valaki előáll egy javaslattal, és kimozdíthatja a megszokott taposómalomból. Először vonakodik, utána azonban majd csatlakozik az illetőhöz, és örülhet, hogy hagyta magát rábeszélni a dologra!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Uránusz jó fényszöget kap, ez jót fog tenni a lelkének. Hajlamos lesz viszont több pénzt kiadni a szükségesnél. Váratlan vonzalom támadhat önben valaki iránt, ám vigyázat: lehet, hogy túlidealizálja az illetőt!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyéből indul, és itt látható a Vénusz is. Ez felélénkíti a napját. Mindent nagyon könnyedén el tud majd végezni, forgószél módjára söpör végig ezen a napon. Egy pompásan laza estét tölthet el!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Energiája fékezhetetlen, egyszerűen tökéletes formában van. Jó hírt kaphat, ami okot ad az ünneplésre. Este szerezzen valami szép élményt magának - találkozzon a barátaival, menjen szórakozni!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Feltorlódnak az otthoni feladatok, emiatt túlterheltnek érezheti magát. Időben tervezze meg a napját, és végezze lassabban a munkáját. Este lazíthat, és ez jó hatással lesz önre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Tartózkodjon minél többet a természetben, túrázzon akkor is, ha esik a hó, most ez szolgálja a legjobban a testi-lelki feltöltődést. A mai bolygóállások gyengéddé és elégedetté teszik. Este beszélgessen a családtagjaival, szép, meghitt órákat tölthetnek együtt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valaki nagyon csapja önnek a szelet, és talán ön sem közömbös az illetővel szemben. A mai napra a csillagok izgató és szórakoztató találkozásokat ígérnek. Új emberekkel ismerkedhet meg. Az estét töltse a barátaival, sok nevetésben lesz része!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok minden másképpen fog történni, mint ahogyan ön gondolta, de végeredményben ezek pozitív fejlemények lesznek. Fogyasszon minél több folyadékot, elsősorban vizet, most figyelnie kell az egészségére!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a pozitív eseményeket hirtelen váltják a kevésbé jó hírek, és ön sokszor nem is tudja, hogy sírjon vagy nevessen… A családi viták gyorsan elcsitulnak. Figyeljen viszont oda, nehogy olyasmi is kicsússzon a száján, amiről jobb lett volna hallgatni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most pihenésre van szüksége. Nyugodtan foglalkozhat a saját dolgaival, engedjen szabad folyást az ötleteinek. Nem kell állandóan úton lennie, és egy csomó emberrel körülvennie magát, néha jót tesz az egyedüllét!


Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygók gyorssá, lendületessé teszik. Most akkor tud a legjobban kikapcsolódni, ha találkozik a barátaival. Nyitott füllel és szívvel kellene fordulnia mások felé. Így igazán bizalmas problémákról is szó eshet, érzékenysége miatt megnyílnak ön előtt az emberek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: